Wednesday, April 30, 2014

Tuesday, April 29, 2014

Sedih

Painful goodbyes

Sedih bila semua benda jadi macam ni
kenapa ya?
kenapa semua ditakdirkan begini

dah biasa pujuk diri sendiri bila sedih
bila ditinggalkan
bila belajar sorang sorang
bila tak ada orang hirau
bila semuanya serabut

dah biasa
dah biasa macam ni

kalau tak suka
cakap lah
kan senang

apa sebenarnya yang kau harap
harapkan hati orang berkecai ke?
berhentilah.
berhenti jadi macam ni.
berhenti jadi orang yang menyakiti orang lain

aku tahu kenapa macam ni
sebabnya
sakit tu kau tak rasa
jadi kau tak tahu
kan?

entah.

kau dan dunia kau.
selamat tinggal.

Wednesday, April 23, 2014

EXAM WEEK

Untitled

Assalamualaikum and a very good evening to readers.

seriously, exam week is so stressfull. semua menghadap buku dan semua senang sangat sangat nak stress. tak sempat dengan belajar kerja sekolah ditambah lagi, nak ulangkaji lagi. stress sangat. dengan tak dapat join kolaborasi. no it is not a kolaborasi, ianya benchmarking. dan i'm not included. what a sad life.

sekarang i'm trying to wake up berbanding stay up. stay up seriously mengantuk dalam kelas. tak suka sangat bila kena tegur sebeb terlelap. malu tahu tak.

it is okay i just want to enjoy my day besides belajar betul betul. doakan ya buat diri ini dan se seri. 9A+ insya Allah!

Sunday, April 20, 2014

Makan Beradap SESERI

Makan Beradap SESERI 2014 ( Januari hingga April )






























Earth Day Run

Hello fellas! Assalamualaikum people. I got no mtime nak cakap banyak, tengok gambar je ah



















okaybye