Saturday, October 15, 2016

Blog saya

Assalamualaikum gais! Hi!

tak tahu kenapa ada line hitam tu #thisis #dothemaziah

Perasan tak kebelakangan ni banyak sangat aku buat new entry? ni sebab sebenarnya........................................ *drum roll* pembaca-pembaca di blog ni ramai sebenarnya ni dieorang baru mengaku hahahahahahaha hi korang :P eh hahaha taklah sebenarnya saja nak menulis meluahkan perasaan yang terbuku dihati dan sekarang ku luahkan pula dalam bentuk tulisan hihi

jadi, blog saya?

disebabkan I am not in the mood of studying and suddenly there is a wifi connection so here I am.

and, baru je lepas lepak-lepak blog orang lain. and i was like wau cantiknya blog, tersusunnya everything, cantiknya tulisan, cantiknya gambar, peh hebat gila cara dia menulis and lots. Then i opened a new tab and pergi my blog. and yup this is my blog

quite selekeh
tapi I'm so lazy to edit everything
jadi terima jelah apa ada hehe

Fyi, there's nothing interesting dekat my blog. Serious takde apa yang menarik pun. I'm just sharing apa yang I feel like sharing. How was my week, what do I feel, my daily routine, beauty stuff and bla bla bla. basically, anything that I would like to share. so what I am trying to say is takyah la baca my blog hahaha

but, I will keep updating
InsyaAllah!
keep reading and jangan segan segan click kan iklan kat atas hehe

okay, I don't even know what to say dah
That's all for now.
till then peeps!

Ilal liqa'


p/s: EOB (End of Block) Examination dah makin dekat :(( pray for me and my friends okay!

No comments:

Post a Comment