Monday, October 17, 2016

Air

Hi assalamualaikum everyone!

make sure everyone stay hydrated! but don't overhydration! :)

I have been doing some research about the relationship between blood volume and overhydration (terlalu banyak air dalam badan) and everything is leading me to a lot of whole new information about our body. And i was like HOW CAN I NOT KNOW THIS?! Tapi sampai sekarang I'm not really sure the real answer to my question :( But then, reading all this about how our body works, how does it try to balance the water that we drank and also the water that already contain dalam badan kita betul betul makes me feel like kita ni tahu sikit je sebenarnya.

Sangat sedikit.

Daripada apa yang dah aku belajar for the past few weeks tak lah membuka sangat pintu hati ni nak rasa betapa kurang nya ilmu dalam diri kita ni. Tapi, what am I doing untuk this 30 mins kot, really makes me feel macam mixed feelings tau.

And I feel like I wanna read more and more.
Like I need to know more.
I want to know more.

Maybe sebab I have been reading about how our body works kan. Something that we can imagine. Selama ni dok belajar psal nukleus je, benda tak nampak so rasa minat terhadap that thing takde sangat. But when we learn about ourselves kan, macam mana minum air banyak boleh menyebabkan penyakit itu dan ini. It feels like something that indescribable. Something yang you can't explain it in words. Something that you feels like you want it more and more. Ha I don't even know how to explain about my feeling(s?) right now.

But yeah, I am glad I'm here.

Learning all this.

Sekurang-kurangnya kita tak bangga diri sangat dengan ilmu cetek yang kita ada. Read when ever you ada masa yang terluang. Bacalah dan rasailah sendiri betapa berharga nya masa yang kita ada. Hargai setiap saat yang berlalu.

Jadi a little bit sharing

Benda yang paling jauh dengan kita adalah masa lalu. Benda yang paling dekat dengan kita adalah mati - UstazKazimElias @_UstazKazim

Jadiiiiiiiiiiiiiiiii, minum air tapi jangan terlalu banyak. Keep your body hydrated okay! See you in my next post. Have a nice day everyone!

Ilal liqa'

No comments:

Post a Comment