Monday, May 9, 2016

cuti?

hi gais

acah je kan? nak update tapi tak update update. nah, I am quite busy with korean dramas hahahaha sampaikan kadang kadang whatsapp pun tak terjenguk. ada je post yang panjang berjela dah tulis haritu, tapi tak rasa macam nak post sebab merepek sangat hahaha

em, cuti? alhamdulillah quite fun. cuti is acually equal to improving myself. rasanya this is the only time where I can so something to improve myself to be a better women chia chia chia and also to spent my time with my family. no I mean, cuba tengok and bayangkan masa depan. this is actually the only time yang left, yang I will be staying like so real dekat rumah. lepas ni masuk degree, balik rumah pun cuti sem je and lepas tu kalau kahwin (highlight kalau) obviously I will be staying with my husband (kalau kahwin) kan? so, I will use this time sehabis baik (peh macam pengakap) to spent it well with my family hehehehe

jadi, tunggu lah kalau ada next post (again please highlight kalau) stay tuned <3



I am in love with Song Joong Ki
i just finished the drama and am a little obsessed with Song Joong Ki. 
Yoo Si Jin was so perfect in the drama 
and no lie he's too cute
everytime tengok muka dia
mesti rasa nak senyum jugak
macam tengok gambar boyfriend ha cam tu ah

hahaha ilal liqa'
assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment