Tuesday, July 21, 2015

Salam Syawal

assalamualaikum and good evening?

yes people, Syawal dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Di hari raya yang ke-entah keberapa ni saya rasa masih belum terlambat untuk diri ini nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri *insert emoji bunga api harga lima puluh ringgit* Mohon ampun dari hujung rambut sampai hujung kuku  #salamkosongkosong eh. kalau ada yang terasa hati tu, dengan rendah dirinya saya minta maaf huhuhuhuhuhuhuhu kalau nak dibalas dengan duit, jemput ke rumah. lol dah buat salah cari pasal lagi

yang dah balik harini, sila turn off mood raya. fokus ok abang adik kakak semua. yang trial, sila jamah past year questions. yang mid term, boleh mula buka nota balik. yang dekat rumah, sila sila lah ke rumah. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ok dah gelak overnya hehe

oh ya nak pesan jangan lupa study sebab mid term and trial (spm) nak dekat dah kan. and jangan lupa jugak puasa enam. banyak kan kelebihan contohnya klik sini pendek kata rugi la kalau tak puasa enam. yang tinggal puasa, ganti cepat cepat. yang dah on the way balik kampus, hati hati.  yang masih mengharapkan duit raya, mohon sedar diri kita makin tua. yang tengah makan kuih raya, jangan lupa bawak balik unimas.

ok dah tu je, selamat beraya. jangan lupa orang tersayang. #salamsyawal :)

ada orang tegur tangan saya berurat ni sebab saya main gym harap maklum

kenapa bunga api 50 ringgit? sebab yang mahal je cantik yang murah 2 saat dah habis
kenapa sampai hujung kuku? sebab kuku lagi panjang dari jari?
kenapa jemput datang rumah? sebab rumah tak ada orang
kenapa hahahahahahahah panjang sangat? sebab tak sedih kot?
kenapa buat macam ni? tah sukahati aku la hohoho

okay ilal liqa'
assalamualaikum

1 comment: