Thursday, May 7, 2015

yonemas

salam brader sistur
semalam kecoh (eh semalam ke)
ha semalam la kecoh pasal result upu


aku tak adalah kisah sangat pasal result upu
lek je main game hay day lambat lagi nak level 30 fuh
tapi sebenarnya cuak la jugak takut dapat first choice kan
memandangkan kedua abah dan umi ku berada di rumah
abah pulak yang over ops sorry abah hehehe
"kakak dah 1230 check la upu"
and aku macam oh yeke
then try la buka website kpm
lol error tak tau pasaipa
pastu try hantar sms pulak kan
dah la makan doplohsen
dia boleh tak reply pulak Ya Allah apakah ini
pastu macam lek lu scroll dulu twitter lelaju
nampak website ums
2 saat je nampak result
and i was like pftttt unimas beb
unimas
unimas
unimas
nightmare betul

pastu elok je lagi ok pe unimas first choice kan
lagipun setahun je
pastu harini aku research sikit pasal unimas
DAH DAPAT BARU NAK RESEARCH MASA PILIH TAK NAK BUAT RESEARCH YA RABBI
DISSAPOINTED DENGAN DIRI SENDIRI SGT SGT
LEPAS TU UNIMAS DEGREE KENA SAMBUNG SANA
GILA KE
hm nak nangis
and abah was like seronok sangat anak dia dapat pergi unimas
yeay abah is going back to sarawak
as i was born in sarawak kan so macam sirih pulang ke gagang

lepas tu kawan kawan abah that is my school teachers
semua macam
"ok la unimas senang jadi doktor"
"ha eloklah buat sains hayat dekat unimas"
"elok apa unimas"
"unimas tu unimas ini"
tapi gua lek muka toya gak
tapi tah la
praying for the best je uhuks

tiba tiba rasa nak demam huhuhu

tak tau la nak gi ke tak? suggestions? siapa dapat unimas? sila share story anda dengan saya huhuhu

okay assalamualaikum
ilal liqa'

p/s: abaikan doodle yang tak cantik huahahahahahaha

1 comment:

  1. Omggg! Can we contact each other?! Saya pun dpt unimass.. Jgn risau saya rasa after unimas boleh mohon USM (klu x silap) / ipts ehehe

    ReplyDelete