Sunday, May 10, 2015

Ceria 1st Giveaway

Assalamualaikum.

Pagi pagi masa tengah isi borang nak pergi unimas tiba tiba nak blogwalking terjumpa giveaway dari Miss Xyz kan. Simple sangat syarat dia tak perlu follow ramai sangat orang just follow Miss Xyz and make a post then comment to her post. And you're done! Senang kan? Senang sangat! Rugi sangat uolss yang tak nak join!!

So tanpa berlengah lagi saya juga tidak melepaskan peluang ni huhuuh manalah tahu rezeki kan. Hadiah pun menarik sangat sangat.

Tekan banner ok kalau nak join. Much love,


saya tag my schoolmates and seorang random hehe


goodluck kepada semua yang join!
ilal liqa'

12 comments:

  1. so.. dah buat keputusan nak ke unimas ke? yeay! ahaha. Harap2 kita dpt berjumpa ler ehehe

    ReplyDelete
  2. gud luck

    http://85mutiarabeauty.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Haihai goodluck ye. N nk jemput awk join ga terbaru sy. 12 hadiah utk dimenangi dgn syrat yg sgtlah simple tau. hehe

    http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  5. saya pun sertai segmen ini,semoga menang hadiah :-)

    ReplyDelete
  6. Good luck..
    Singgah dari ga yg sam dan follow sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/jom-join-ceria-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. congrats tipah!! awak menang ga ceria!! :) kita tak #sadlife

    ReplyDelete
  8. saya pun sertai segmen ini,semoga menang hadiah :-)

    ReplyDelete