Sunday, May 10, 2015

Ceria 1st Giveaway

Assalamualaikum.

Pagi pagi masa tengah isi borang nak pergi unimas tiba tiba nak blogwalking terjumpa giveaway dari Miss Xyz kan. Simple sangat syarat dia tak perlu follow ramai sangat orang just follow Miss Xyz and make a post then comment to her post. And you're done! Senang kan? Senang sangat! Rugi sangat uolss yang tak nak join!!

So tanpa berlengah lagi saya juga tidak melepaskan peluang ni huhuuh manalah tahu rezeki kan. Hadiah pun menarik sangat sangat.

Tekan banner ok kalau nak join. Much love,


saya tag my schoolmates and seorang random hehe


goodluck kepada semua yang join!
ilal liqa'

Thursday, May 7, 2015

yonemas

salam brader sistur
semalam kecoh (eh semalam ke)
ha semalam la kecoh pasal result upu


aku tak adalah kisah sangat pasal result upu
lek je main game hay day lambat lagi nak level 30 fuh
tapi sebenarnya cuak la jugak takut dapat first choice kan
memandangkan kedua abah dan umi ku berada di rumah
abah pulak yang over ops sorry abah hehehe
"kakak dah 1230 check la upu"
and aku macam oh yeke
then try la buka website kpm
lol error tak tau pasaipa
pastu try hantar sms pulak kan
dah la makan doplohsen
dia boleh tak reply pulak Ya Allah apakah ini
pastu macam lek lu scroll dulu twitter lelaju
nampak website ums
2 saat je nampak result
and i was like pftttt unimas beb
unimas
unimas
unimas
nightmare betul

pastu elok je lagi ok pe unimas first choice kan
lagipun setahun je
pastu harini aku research sikit pasal unimas
DAH DAPAT BARU NAK RESEARCH MASA PILIH TAK NAK BUAT RESEARCH YA RABBI
DISSAPOINTED DENGAN DIRI SENDIRI SGT SGT
LEPAS TU UNIMAS DEGREE KENA SAMBUNG SANA
GILA KE
hm nak nangis
and abah was like seronok sangat anak dia dapat pergi unimas
yeay abah is going back to sarawak
as i was born in sarawak kan so macam sirih pulang ke gagang

lepas tu kawan kawan abah that is my school teachers
semua macam
"ok la unimas senang jadi doktor"
"ha eloklah buat sains hayat dekat unimas"
"elok apa unimas"
"unimas tu unimas ini"
tapi gua lek muka toya gak
tapi tah la
praying for the best je uhuks

tiba tiba rasa nak demam huhuhu

tak tau la nak gi ke tak? suggestions? siapa dapat unimas? sila share story anda dengan saya huhuhu

okay assalamualaikum
ilal liqa'

p/s: abaikan doodle yang tak cantik huahahahahahaha

Monday, May 4, 2015

Mei

Assalamualaikum people!
Good morning!

May is here! Yeay yeay yeay.


a lot of things to do in May such as 
nak menternak lemak 
nak tambah kadar kolestrol dalam diri 
nak pergi honeyymoon ( tolonglah jadi sayangku ) kahkahkahkah 
(and result upu keluar lusa!!!!)
can't wait!
stay tuned!

i don't know why tapi excited bila dah bulan mei aahahahaha

p/s :  Semoga bulan Mei dan bulan bulan mendatang merupakan antara hari-hari terbaik untuk kita di dunia mendatangkan rezeki yang melimpah ruah buat kita. aminnnn

p/s : Thank you semua orang sebab wish untuk interview haritu!

Ilal liqa'