Wednesday, April 15, 2015

15415

Assalamualaikum and hello people!!!!!

HAI SAYA DAH LAPANBELAS!

Okay jadi ini merupakan post yang pertama (not so pertama) setelah sekian lama tak update blog walaupun banyak masa terluang di rumah memandangkan belum belajar kan hehehehehehe harini special sangat cause it is my birthday yang ke 18 yeay yeay dah boleh kahwin hahhahahaha

the best thing for this year punya birthday is i got a lot of wishes from family friends exfriends and non friends hahahaahahaha you know that feeling bila ramai orang wish birthday kita macam wau wau wau hahaha

memandangkan crush gua pun wish so it was great and awesome and best and paling best hahahahahaha dear crush u made my day u know ketahuilah saya tidur dengan senyuman hanya kerana ucapan birthday darimu ewah hahahahahahaaha

maka dengan ini terimalah nyanyian dariku ok tak sempat nak crop yang merepek dekat depan tu kan huahahahahaaha jadi hehehhe Happy Birthday to me!

video

xoxo, Atifah Zulkifle on 15 of April 2015 
ilal liqa'

oh ya thank you sangat sangat for uolss punya wish iolss hargai sangat yang nyanyi yang text yang call yang hantar gambar yang hantar video yang tag dekat ig yang semua lah semoga kita dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki insyaAllah!

No comments:

Post a Comment