Saturday, December 20, 2014

cuti

http://data1.whicdn.com/images/152305107/large.jpg

hello assalamualaikum people sana people sini

as we all know sekarang kan cuti yeay lepastu lepasan sekolah seperti aku apa lagi kerjanya selain menternak lemak di rumah selain membuat senaman jari jari ini hehehehe

jadi bagi memenuhi ruang ruang masa yang ada seperti yang kita dapat lihat kini ramai sangat orang nak cari kerja, nak ambil lesen. Semua tempat pun pack. Penuh dengan orang. Penuh dengan ruang iklan. semak pun ada rasanya.

tapi biasalah kan nak buat macam mana. ini yang patut kita terima.

okay aku tak tahu post ini ke mana arah tujunya.

Macam mana mana pun penuhilah ruang ruang yang ada ini dengan perkara perkara yang berfaedah. Gunakan setiap masa yang ada. Setiap saat. Okay ini patut cakap dekat diri sendiri. For the form fours, next year you guys dah form five so goodluck gunakan masa yang ada ni sumpah jangan lah bazirkan menyesal tak sudah hahahahahahaha

oh ya doakanlah blog ni tulis benda bermanfaat sikit daripada bercakap benda benda kosong je kan hahahahahahahahahaha okay

Just be the best and let Allah do the rest okay? :)

Salam sayang,
ilal liqa'

1 comment:

  1. tahun depan saya spm. warh tak sangka .HAhahaha

    ReplyDelete