Tuesday, May 27, 2014

Pulang Bermalam

tumblr ice cream
27 Mei 2014 5:10 petang

Salam rakan rakan. Salam dak dak asrama. cehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nak balik nak balik nak balik. boleh pulak abah lambat harini. mungkin sebab harini abah sekolah kot, tu yang lambat. Takpelah redha. I cannot do nothing. Sabar je ah.

tak tahu nak cerita apa saja update tak ada benda nak buat dan bosan buat homework. By the way, homework subahanallah banyaknya lahai. Entahlah boleh siap ke tidak. Tunggu dan buat jelah. Kalau siap, siap. Kalau tak, hahahahahahahahah Lek lek, tahun ni je nak menghadap benda benda macam ni. Tahun depan dah tak ada dah, tunggu result SPM je, ohh ya! It's 6 weeks before trial. I repeat, 6 WEEKS BEFORE TRIAL! sedar sedar lah diriku ~

Mid year cam okay okay je ah, tak adalah hebat sangat tak adalah teruk sangat. Subjek PI je sentiasa maintained cemerlang. Eceyyhhhhhhh hahahaha Yang lain dah macam ombak naik turun naik turun. Tak sabar nak tahu result, alih alih dah cuti. Takut sangat dapat lepas cuti, nanti kecewa, umi tak ada pulak. hmmm

Then haritu cikgu ada suruh isi, nak ambik course apa, universiti mana. And I was like "I DON'T KNOW" Lepas tu search internet sana sini. Macam nak ambik Architecture and Interior Design macam jelah tak adalah nak tetapkan macam tu pun because it's really sound interesting. What will I study sounds so awesome so happening so creative. But, IDK. Because umi wouldn't allow me to. Entah, tengok lah SPM macam mana nanti.

No comments:

Post a Comment