Friday, February 28, 2014

olahraga

empat hari olahraga
penat tapi seronok
muka pun dah sunburn
lebih hitam dari biasa
dan stress mula menjalar

jumpa "adik"
i just don't know his real name
it's okay

3000 meter berjaya
seronok
tapi penat
penat sampai rasa tak cukup oksigen
penat sangat

kolaborasi bersama a s i s
dan aku tidak terlibat
yes or hmm?
don't know
alhamdulillah tak terlibat mungkin?



















jom balik asrama
615 kena duty
bye
selamat holiday
salam sayang,
atifah :)

Wednesday, February 19, 2014

perasaan itu

kau tak tahu perasaan tu
walaupun kelas random
tapi rasa macam "bodoh"
untuk berada dalam kelas yang paling "last"

kau boleh cakap macam tu,
sebab kau dekat atas
sebab kau budak budak pandai
sebab kau tak ada dekat sini

kau tak faham
perasaan dia bila tak faham
perasaan yang menyedihkan
perasaan bila orang bincang
kau tak tahu apa apa

aku nak berubah
sangat sangat
nak sangat sangat

I want to change

tak tahu

susah bila nama kita sama
yang buruk kau, aku dapat
yang buruk aku, kau dapat
entahlah tak tahu

kadang kadang rasa macam nak approach
nak suruh jaga manners
tapi macam aku yang tak ada manners

jumaat balik, can't wait
nak balik
nak balik
nak balik
duduk asrama macam sedih dan menyedihkan

esok ramai tak ada
cikgu pun ramai tak ada
entah belajar ke tak
mesti hambar gila
i'm hoping for the best

kbye

Thursday, February 6, 2014

entah

aku takut aku seorang yang annoying.
aku tak tahu macam mana
entahlah

aku bukan hipokrit
cuma ini aku
aku tak berubah
ini aku
kalau kau tak boleh terima, sorry


kita

mungkin sebab aku kelas belakang
mungkin sebab aku annoying
mungkin sebab aku tak pandai macam kau
mungkin sebab aku hambar
mungkin sebab aku tak friendly
mungkin sebab aku jarang tegur
mungkin sebab kita dah tak satu kelas
mungkin sebab kita dah tak balik sama sama
mungkin sebab yang aku tak tahu

aku mintak maaf

entah, aku rasa ni sebab aku tak pandai macam kau kot.
entah.
aku tak tahu.
bye